У Кіровограді ліквідують торгівлю із землі

Грудень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 2585 | Коментарі: 0

Стихійна торгівля продуктами харчування із землі набула у Кіровограді масового характеру і це несе реальну загрозу здоров’ю мешканців міста.

На це звернув увагу головного ветеринара міста Руслана Крайносвіта міський голова Андрій Райкович під час робочої зустрічі з ним сьогодні, 8 грудня.
- Дієвим шляхом ліквідації торгівлі із землі буде створення належних умов торгівлі в організованих місцях, організація на ринках, у першу чергу муніципальних, ветеринарних постів, - наголосив Андрій Райкович. - Це дозволить нарешті подолати таке ганебне явище, як торгівля з тротуарів та у невстановлених місцях.

Андрій Райкович доручив терміново вирішити питання з приміщенням для притулку бродячих тварин

Крім того, для успішного вирішення проблеми необхідно скоординувати зусилля правоохоронців, працівників санітарноепідеміологічної служби та виконавчих органів міської ради, підкреслив міський голова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool