У Кіровограді крадіїв затримали у супермаркеті

Травень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Двоє юнаків спробували пронести повз касу, не розрахувавшись, близько 20 найменувань товарів на загальну суму майже 600 гривень.

19 травня опівдні до пульту спостереження Державної служби охорони у місті Кіровограді надійшов сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки в одному з супермаркетів.
На місці пригоди до міліціонерів звернулись робітники торгівельного залу та вказали на хлопців, які намагалися пройти повз касу і викликали підозру своєю поведінкою.
Під час проведення поверхневого огляду речей юнаків у чохлі для гітари правоохоронці виявили вісімнадцять найменувань продовольчих та промислових товарів.
Затриманими виявилися 17 та 18-річний студенти одного з професійних училищ обласного центру, які приїхали на навчання до Кіровограда з інших міст.
Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

За матеріалами УДСО
при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool