У Кіровограді комунальникам презентували хмарні технології

Лютий 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1616 | Коментарі: 0

У Кіровограді відбулася презентація системи автоматизованого управління житлових будинків на базі хмарних технологій.

Представляв технічне “ноу – хау” для керівників головного управління житлово-комунального господарства, начальників ЖЕО та вже створених у місті об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів директор ООО "УДС Консалтинг" Роман Савран

За його інформацією подібна система допоможе значно підвищити якість обслуговування житлового фонду, забезпечити ефективну і вільну комунікацію між мешканцями будинку та обслуговуючою компанією. Окрім того, відзначив Роман Савран, у разі підключення даної системи, власники квартир зможуть отримати онлайн доступ до відстеження заборгованості, організації роботи з постачальниками і підрядниками, які виконують роботи по обслуговуванню будинків. У свою чергу, обслуговуюча компанія матиме доступ до електронного реєстру будинків, мешканців, орендарів приміщень тощо. Вартість користування подібною ситемою коливатиметься для мешканців від 2 до 5 гривень з квартири.

У презентації програми взяв участь заступник міського голови Олександр Мосін. Він звернуву увагу, що цю програму ефективно можна буде застосувати вже після масового створення ОСББ в Кіровограді і це, скоріш за все, відбудеться у другій половині 2016 року.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool