У Кіровограді команда «Нової поліції» здобула перемогу

Січень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

Змагання, що відбулися минулої суботи у рамках чемпіонату міста з футзалу, тримали в напрузі вболівальників обох команд.

У результаті відомча команда поліцейських змогла відправити у ворота суперників 5 голів. Закінчилася гра з рахунком 5:3 на користь правоохоронців.

До відповідальної і, зрозуміло, напруженої гри з командою «Металург-Кіровоград», яка перебувала на одній з перших позицій у грі з футзалу, поліцейські готувалися серйозно. Вже з перших хвилин вболівальники обох команд, буквально затамувавши подих, слідкували за матчем і досить технічною грою футболістів.
Гострі моменти і кожен забитий у ворота суперника м’яч приносили як гравцям, так і їх групі підтримки неймовірне задоволення.
У результаті напруженої боротьби впевнену перемогу в цьому футбольному матчі здобула команда «Нової поліції».
- Сьогодні розпочалося друге коло чемпіонату міста Кіровограда з футзалу. Команда «Нової поліції» змагалася з лідерами – «Металургом», які є досить сильними суперниками. Та поліцейські налаштовані на перемогу у чесній грі. Інакше й бути не може, адже не маємо права підвести наших вболівальників, – зазначає заступник начальника Головного управління Національної поліції області Олександр Скляревський. – Я упевнений, що і надалі в нас буде досить багато приводів для того, аби пишатися грою своєї команди.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool