У Кіровограді іноземець намагався зарізати мешканця обласного центра

Грудень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 40-річного громадянина однієї із сусідніх держав, який підозрюється у скоєнні замаху на вбивство місцевого жителя.

Вранці вихідного дня до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні доставлено 50-річного жителя одного із сіл району із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та різаною раною пальців на руці. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
У ході проведення першочергових заходів працівники міліції попередньо встановили, що напередодні ввечері у будинку 46-річної місцевої жительки підозрюваний та потерпілий разом розпивали спиртні напої. Один доводиться жінці колишнім чоловіком, інший – теперішнім співмешканцем. Останній є громадянином іншої держави, але вже кілька років мешкає в Україні, маючи посвідку на проживання.
Після застілля між чоловіками на ґрунті ревнощів виникла сварка, під час якої один із них наніс своєму опоненту ножові поранення. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 «Затримання уповноваженою службовою особою» Кримінально-процесуального кодексу України, наразі він перебуває в ІТТ.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, проводиться розслідування. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool