У Кіровограді ходитиме безкоштовний експрес

Вересень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

Під час проведення Всеукраїнської аграрної виставки « Агроекспо » - з 3 по 5 жовтня , кіровоградці та гості міста зможуть безкоштовно дістатися до місця її проведення безкоштовним експрес-маршрутом.

Експрес ходитиме кожні 10 хвилин від зупинки «Автостанція №2» («старий» автовокзал) до «АгроЕкспо» (вул. Мурманська, 8 ( це за 101-м мікрорайоном). Проміжна зупинка: обласна лікарня. Графік роботи безкоштовного автобуса: 3 та 4 жовтня – з 8:30 до 17:30, 5 жовтня - з 8:30 до 16:30 . На зупинках експресу і самих автобусах буде присутня символіка виставки.
Всеукраїнська агропромислова виставка «Агроекспо» цього року пройде в Кіровограді вперше, зібравши на виставковій площі в 36 тис. м ² в центрі України провідних національних і зарубіжних виробників сільськогосподарської техніки, устаткування, технологій і послуг для агропромислового сектора.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool