У Кіровограді хлопці та дівчата проходили тестування

Січень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1167 | Коментарі: 0

Інспектори Кіровоградського відділу поліції разом представниками обласного благодійного фонду «Повернення до життя» організували корисну та пізнавальну зустріч з підлітками, які перебувають на обліку в правоохоронних органах.

Діти, які вже мали проблеми із законом й потрапляють під категорію ризику, потребують особливої уваги та контролю.

Тому благодійники та працівники поліції вирішили поспілкуватися з неповнолітніми щодо згубного впливу наркотичних речовин на здоров’я людини та хвороб, пов’язаних з цим негативним явищем.

Зустріч проходила у формі практичної гри. Під час тренінгу усі присутні активно відповідали на поставлені їм запитання та висловлювали своє власне бачення проблеми.

Крім того, аби попередити вчинення неповнолітніми кримінальних правопорушень, правоохоронці детально зупинилися на відповідальності за наркозлочини та застерегли, як не потрапити під вплив осіб, які вже стали на хибний шлях.
Наприкінці зустрічі хлопцям та дівчатам було запропоновано пройти тестування під назвою «Оціни свій ризик».

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool