У Кіровограді грабують прямо на вулиці

Лютий 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1420 | Коментарі: 0

На одній з вулиць у перехожого двоє невідомих відібрали гроші та особисті речі. Потерпілий зайшов до найближчого приміщення банку та попросив натиснути «тривожну» кнопку. Поліцейські охорони «за гарячими слідами» затримали зловмисників.

18 лютого близько 14-ї години наряд групи реагування батальйону поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з відділень банків, розташованого у центрі міста.

Через дві хвилини поліцейські прибули за адресою виклику. В приміщенні фінансової установи до правоохоронців звернувся чоловік. Потерпілий розповів, що на вулиці до нього підійшли двоє невідомих та, погрожуючи фізичною розправою, забрали банківську картку, мобільний телефон «Samsung» та трохи більше 300 гривень, після чого зникли в невідомому напрямку.
Отримавши опис зовнішнього вигляду нападників, працівники поліції почали термінове відпрацювання прилеглої території. Вже за 5 хвилин на перехресті центральних вулиць міста правоохоронці помітили чоловіків, схожих на грабіжників. У затриманих потерпілий одразу впізнав своїх кривдників.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Особи зловмисників встановили. Ними виявилися місцеві мешканці, 35 та 32 років, які вже неодноразова притягувалися до кримінальної відповідальності за грабіж та шахрайство.
У даний час усі обставини пригоди з’ясовують слідчі.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool