У Кіровограді грабіж серед біла дня

Січень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1841 | Коментарі: 0

Двоє раніше судимих жителів обласного центру, 29 та 35 років, завдали перехожому тілесних ушкоджень й відібрали його особисті речі. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції з повідомленням про пограбування звернувся 49-річний місцевий житель.

Близько 14-ї години на одній з вулиць міста увагу сп’янілих зловмисників привернув перехожий, який тримав у руках барсетку. Чоловіки вирішили здобути «легких» грошей. Зненацька підбігли до незнайомця, ударили його в обличчя та по тулубу. Потім відібрали барсетку з документами і грошовими коштами у сумі 80 гривень й зникли з місця пригоди.

Кировоградцы, готовьтесь к новому повышению тарифов!

- Менш ніж за добу працівники карного розшуку затримали грабіжників. Як з’ясувалося, крадені речі вони викинули, а грошовими коштами розпорядилися на власний розсуд, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool