У Кіровограді ДСО бере під охорону заклади освіти

Серпень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1353 | Коментарі: 0

Безпека у навчальних закладах - одна з актуальних проблем сьогодення

Днями в Кіровограді відбулася спільна нарада керівників міської ради, управління освіти та шкіл, в якій взяли участь і представники Держаної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області.
Серед широкого кола питань, що були у порядку денному, значну увагу було надано профілактиці злочинів на території навчальних закладів, а одним із заходів забезпечення безпеки - визначено організацію охорони закладів освіти підрозділами ДСО при УМВС.
Зараз в обласному центрі функціонують 43 школи, в яких навчаються близько 40 тисяч школярів, 46 дошкільних навчальних закладів та 11 ВУЗів і їх філіалів.
На сьогоднішній день під охороною ДСО при УМВС в Кіровоградській області вже знаходяться 12 навчальних закладів обласного центру. Деякі з них користуються послугами підрозділу ще з 2011 року, а декілька підписали такі договори на початку цього року. Керівники цих закладів освіти під час наради зазначили, що за час надання охоронних послуг ДСО при УМВС в області на території навчальних закладів не було допущено порушення законодавства щодо неповнолітніх, а також жодного факту розповсюдження наркотичних і психотропних речовин серед підлітків. Тож на нараді було прийнято рішення щодо внесення до витратної частини бюджету міськвиконкому на 2013 рік грошових коштів на послуги ДСО при УМВС ще 10 школам міста.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool