У Кіровограді ДСНС допомагатиме місту розчищати від снігу дороги

Січень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Прибирати сніг кіровоградським комунальникам допомагатимуть спеціалісти і техніка МНС.

Сьогодні, 18 січня, міський голова Кіровограда Андрій Райкович провів робочу нараду за участі першого заступника начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області Олексія Родіонова, під час якої була досягнута домовленість про співпрацю.

Надзвичайники пропонують в допомогу місту три додаткові снігоочисні машини. Перша ВКТМ – 2М, яка вже пробила дорогу до селища Нового, працюватиме ще й по проспекту Університетському, Правди, вулиці Жовтневої революції, провулку Училищному, вулицях Медвєдєва, Маланюка, Полтавській, Олександрійському шосе до виїзда з містаі у зворотньому напрямку.

«Урал» з відвалом рятуватиме від снігу Балашівку та Стару Балашівку. Третє авто - “ЗІЛ 131” - його напрямок вулиця 40 років Перемоги, дороги на Завадівці, Арнаутово, селищі Гірничому.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool