У Кіровограді дозвільною системою Нацполіції області поновлено роботу з прийому громадян

Січень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 774 | Коментарі: 0

Власники зброї та засобів самозахисту, які з причини не врегулювання на законодавчому рівні видачі дозволів на придбання, зберігання, носіння зброї, не змогли своєчасно звернутися до дозвільної системи, мають можливість звертатися до територіальних підрозділів поліції щодо вирішення цих питань.

Нагадаємо, що згідно Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної і холодної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії та зазначених патронів, а також боєприпасів до зброї та вибухових матеріалів, затвердженої наказом МВС України від 21 серпня 1998 року № 622 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 07.10.1998 за №637/3077, для одержання громадянами дозволу на придбання мисливської вогнепальної нарізної, гладкоствольної зброї, пневматичної зброї, холодної та охолощеної зброї подаються такі документи:

- заява щодо видачі дозволу;
- заповнена картка-заява;
- медична довідка (крім охолощеної зброї);
- довідка про вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування (крім охолощеної зброї);
- платіжний документ (платіжне доручення, квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв'язку або коду проведеної операції про внесення коштів за надання відповідної платної послуги;
- копії 1, 2 та 11 сторінок паспорта громадянина України.

Якщо фактичне місце проживання громадянина інше, ніж зазначено в паспорті, необхідно надати документ, що підтверджує цю інформацію (договір оренди житлового приміщення чи свідоцтво про право власності).

З приводу отримання додаткових консультацій звертайтеся до територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool