У Кіровограді для учасників АТО надано 890 дозволів на розробку проектів землеустрою

Квітень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Cтаном на 25 квітня 2016 року постійною комісією Кіровоградської міської ради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища проведено 13 засідань.

Як повідомив голова комісії Юрій Деркаченко, на розгляд комісії управлінням земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища було підготовлено 443 проекти рішень Кіровоградської міської ради з питань регулювання земельних відносин.

З питання щодо виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції, відзначив Юрій Деркаченко, підготовлено 34 проекти рішень, а саме:
про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО під житлове будівництво – 12 проектів рішень, 67 чоловік (вул. Ковпака, пров. Луньовський, вул. Григоровича, вул. Марії Заньковецької, вул. Теплична, пров. Верхньовеселий, перехрестя вул. Сергія Сєнчева (Повітрянофлотської) та Родникової, вул. Петра Покаржевського);
про затвердження проектів землеустрою та передачу у власність земельних ділянок учасникам АТО під житлове будівництво – 12 проектів рішень, 279 чоловік (мікрорайон Лелеківка (між пров. Курінним та СТ «Аграрник»), перехрестя вул. Сергія Сєнчева (Повітрянофлотської) та Родникової, район вул. Генерала Родимцева);
про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО для будівництва індивідуальних гаражів – 10 чол.

Усі погоджені комісією проекти рішень були внесені до проекту порядку денного засідань Кіровоградської міської ради.
- Додатково, - звернув увагу Юрій Деркаченко, - повідомляємо, що від початку проведення антитерористичної операції на сході України, Кіровоградською міською радою надано 890 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель та споруд, із них вже передано у власність 478 земельних ділянок.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool