У Кіровограді для найменших мешканців міста готується цікава святкова програма

Травень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Першого червня у всьому світі відзначається «Міжнародний день захисту дітей» - цікава святкова програма готується цього дня і для найменших мешканців Кіровограда.

Начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна відзначила, що цього дня у Кіровограді будуть влаштовані різноманітні розважальні заходи: конкурси з подарунками, концерти, спортивні змагання.

Центром святкування стане Ковалівський парк. Першого червня тут готується велика святкова концертна програма дитячих хореографічних та вокальних колективів, відбудуться спортивні змагання з різних видів спорту, пройде фестиваль та майстер – клас з брейк-дансу. До організації свята долучаться філії Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи. Вони подарують дітям творчі майстерні, зустрічі з казковими героями, ігрову програму «Дітям світу – сонце й мир». Дітки, які не дочекалися своїх татусів з фронту на Сході України отримають від міського голови грошову допомогу і подарунки.

А на площі перед міською радою цього дня відзначатимуть кращих з кращих : заслужені нагороди – золоті та срібні медалі, отримають вмпускники кіровоградських шкіл та будуть визначені переможці щорічного конкурсу “Дитина року”.
Свої святкові заходи готуються і у мікрорайонах міста за підтримки депутатів міської ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool