У Кіровограді дівчину врятували від самогубства (ФОТО)

Липень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 2164 | Коментарі: 0

Сьогодні, близько 14-ої години, патрульні отримали повідомлення від батьків, що їх донька пішла з дому та залишила передсмертну записку, про це поліцейскі повідомляють на своїй сторінці у фейсбуці

Прибувши за вказаною адресою та поспілкувавшись із родичами зниклої дівчини інспектори дізналися мотив суїцидальної поведінки: дівчину, скоріш за все, відрахували з Львівського університету і вона не отримала цього дня диплом про вищу освіту. Зі слів матері, дівчина прихопила із собою пачку пігулок морфію, що належали її бабусі, яка хворіла на рак.

Перед тим, як розпочати пошукову операцію, патрульні розіслали прикмети дівчини всьому особовому скаду поліції, адже розуміли - від кожної втраченої хвилини залежить життя.

Охоронці порядку розподілили між собою прилеглу територію і розпочали піше патрулювання. Під час прочісування лісового масиву, поблизу вулиці Джерельної, інспектори помітили дівчину, яка лежала в кущах з пакетом на голові. Дівчина була в напівпритомному стані, але патрульним вона встигла сповістити, що проковтнула десять пігулок морфію.
Охоронці порядку швидко доставили дівчину до Кіровоградської обласної лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. Наразі дівчина знаходиться під пильним наглядом лікарів.
Батьки дівчини подякували патрульним за оперативну роботу і швидке реагування.

Сьогодні, близько 14-ої години, патрульні отримали повідомлення від батьків, що їх донька пішла з дому та залишила передсмертну записку, про це поліцейскі повідомляють на своїй сторінці у фейсбуці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool