У Кіровограді дітей навчали, як діяти у разі виявлення підозрілих предметів

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

На території області працівники міліції провели у навчальних закладах тематичні профілактичні заходи. З учнями початкових класів Кіровоградської школи-інтернату та вихованцями комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» зустріч відбулася минулої п’ятниці.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського міськвідділу розповіли неповнолітнім про основні правила поведінки та заходи безпеки у випадку виявлення невідомих предметів і пристроїв.
Правоохоронці акцентували увагу на тому, що у жодному разі не можна наближатися до підозрілого предмета, чіпати, переміщувати або вдаряти по ньому. Тим паче приносити додому чи в місце масового перебування людей.
Про знахідку слід негайно повідомити в міліцію за номером спецлінії «102» та підрозділ Державної служби з надзвичайних ситуацій за телефоном «101».
Наприкінці зустрічі учні переглянули тематичний мультфільм про небезпеку боєприпасів та вибухових пристроїв.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool