У Кіровограді чоловік впав у крижану воду

Січень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Ним виявився 52-річний мешканець обласного центру. У даний час кіровоградець проходить курс реабілітації в одному з лікувальних закладів, однак вже невдовзі зможе повернутися до звичного життя.

Пригода мала місце 2 січня цього року близько 22-ї години. Чоловік, повертаючись додому, йшов пішохідною доріжкою набережної та тримався за огорожу. Якоїсь хвилини він спіткнувся, втратив рівновагу та за мить опинився в річці. На щастя, глибина виявилася незначною.

Однак мокрий одяг та низька температура дуже скоро призвели до того, що потерпілий навіть не міг навіть поворухнутися.
За кілька хвилин перехожі побачили громадянина, що стояв у воді, і покликали на допомогу правоохоронців. Старші сержанти поліції Андрій Лебединський та Олександр Яковенко – працівники поліції охорони – несли службу неподалік від місця пригоди. Оцінивши обстановку, поліцейські вирішили діяти негайно, а тому допомогли потерпілому вибратися з холодної води та викликали карету швидкої медичної допомоги. Це і врятувало чоловіка.

Поліцейські розповідають, що і раніше траплялися ситуації, коли доводилося братися за порятунок, адже кожна хвилина «роздумів» може коштувати людині життя. Зі спеціального обладнання у них був лише автомобільний трос, однак не в ньому правоохоронці вбачають успіх «рятувальної операції».
- Коли розумієш, що саме від тебе залежить чиясь доля, завжди знайдуться і засоби, і можливості, – каже Андрій Лебединський. – А рятувати та допомагати – наша робота і обов’язок, саме цього чекають від нас люди. Ми не підведемо!

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool