У Кіровограді чоловік схопив ножа і наніс кілька ударів своїм родичам

Листопад 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

Під час конфлікту 35-річний зловмисник наніс тяжкі тілесні ушкодження двом родичам. Потерпілих госпіталізовано до лікарні. Підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Повідомлення про сімейну сварку надійшло до Кіровоградського відділу поліції 16 листопада близько 23-ї години. Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою.

За свідченнями мешканців будинку, зловмисник і раніше поводив себе досить агресивно й часто конфліктував. Увечері, коли знову сталася сварка, чоловік схопив ножа і наніс ним кілька ударів родичам.

Сусіди, почувши крики жінки про допомогу, відразу ж викликали поліцію та швидку. Потерпілих, 57-річну місцеву жительку та її 32-річного сина, було доправлено до лікарні.

- Правоохоронці встигли прибути на місце пригоди та затримати підозрюваного до того, як він міг позбавити двох людей життя. Вилучений у чоловіка ніж, вимащений кров’ю, направлено на дослідження, - зазначив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.
Кіровоградця затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 «Замах на злочин» та п. 1 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool