У Кіровограді чоловік прийшов в гості та вбив господаря

Серпень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Під час конфлікту зловмисник наніс більше десяти ударів 38-річному жителю обласного центру. Від отриманих травм потерпілий помер. За ці дії молодику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Повідомлення про виявлення тіла чоловіка з тілесними ушкодженнями надійшло до Кіровоградського міського відділу міліції від працівників швидкої медичної допомоги.
Правоохоронці виїхали на місце пригоди.
За попереднім висновком судово-медичного експерта смерть настала від гострої крововтрати та травми живота.
Менше години знадобилося працівникам сектору карного розшуку, щоб розшукати та затримати підозрюваного. Ним виявився 21-річний кіровоградець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень.
Попередньо встановлено, що пізно ввечері парубок прийшов до свого знайомого у гості. Зустріч не обійшлася без горілки.
Між захмелілими чоловіками раптово виникла сварка. Гість спочатку пішов додому, але через деякий час повернувся, щоб продовжити з’ясування стосунків.
У той час, коли господар відпочивав, підозрюваний зайшов до будинку й, не довго роздумуючи, почав наносити йому удари ногами у голову та живіт. Після чого втік з місця пригоди.
Отримані травми виявилися для потерпілого смертельними.
- Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського міського відділу міліції Сергій Сухопар.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool