У Кіровограді чоловік прийшов до бару з гранатою

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1798 | Коментарі: 0

Двоє чоловіків влаштували у закладі відпочинку дебош. Правопорушниками виявилися 24-річний кіровоградець та 21-річний мешканець області.

Близько опівночі група затримання батальйону поліції охорони отримала повідомлення про спрацювання «тривожної» кнопки в одному з барів міста. Прибувши за лічені хвилини за адресою, правоохоронці побачили двох відвідувачів напідпитку, які поводилися агресивно.

До працівників поліції звернулися офіціант та адміністратор закладу і повідомили, що молодики вже близько години знаходяться в приміщенні, а в руках чоловіків помітили предмети, схожі на гранату та ніж.

Поліцейські вжили заходів щодо припинення правопорушення. У громадян під час поверхневого огляду вилучили вказані речі, а також пакет з рослинною речовиною в подрібненому стані.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися 20-річний місцевий житель та 24-річний мешканець одного з районів області. Раніше чоловіки неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool