У Кіровограді чоловік обдурював пенсіонерів

Листопад 01, 2014 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

60-річний кіровоградець встиг ошукати трьох мешканок обласного центру, віком від 64 до 72 років. За цей вчинок підозрюваному загрожує до 3-х років позбавлення волі.

На території міста продовжують мати місце випадки обманів та зловживання довірою людей похилого віку. Одна з таких пригод сталася з трьома кіровоградськими пенсіонерами.
Шахрай, маскуючись під працівника соціальної служби, а також, представляючись помічником депутата, пропонував літнім жінкам на вигідних умовах, всього за тисячу гривень придбати побутову техніку – телевізори, комп’ютери та інше.
Коли наївні, довірливі люди приставали на пропозицію зловмисника й віддавали йому свої кошти, аферист обіцяв, що товар повинні ось-ось підвезти. Потім злодій просив у господарів попити води, й, користуючись тим, що вони відволікалися, втікав із помешкання.
Потерпілі, зрозумівши, що стали жертвою шахрая, одразу ж звернулися за допомогою до правоохоронців. Провівши ряд слідчих дій, оперативники встановили особу підозрюваного та затримали його.
Як виявилося, чоловік вже був раніше судимий за скоєння розбійного нападу.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. - Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Правоохоронці звертаються до пенсіонерів і громадян похилого віку з проханням бути більш обережними та обачними, дотримуватися правил особистої безпеки й у жодному разі не впускати до помешкання невідомих людей. Якщо ж все таки Ви стали жертвою зловмисника, відразу ж повідомте про подію у міліцію за номером «102».
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool