У Кіровограді чоловік намагався реалізувати фальшиві квитки

Листопад 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Шахраєм виявився 20-річний кіровоградець. За допомогою оргтехніки зловмисник самостійно роздрукував квитки на концерт відомого гурту й продавав їх за нижчою ціною. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Повідомлення про кримінальне правопорушення надійшло до Кіровоградського міськвідділу міліції від 39-річного місцевого жителя.

У мережі Інтернет чоловік знайшов оголошення про те, що мешканець обласного центру продає квиток на концерт його улюбленого гурту за ціною дешевшою, ніж у касі.

Вирішивши скористатися вигідною пропозицією, кіровоградець домовився зустрітися з «продавцем» біля одного з магазинів міста.

Громадянин отримав квиток та, побачивши, що він фальшивий, відразу ж викликав міліцію.

Завдяки повідомленню потерпілого, правоохоронці викрили зловмисника та уберегли містян від його шахрайських дій.

Стосовно афериста розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool