У Кіровограді через сильний снігопад скликана комісія техногенно-екологічної безпеки

Січень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 2883 | Коментарі: 0

Кіровоградські комунальники знову готуються протистояти сильному снігопаду. Зважаючи на значне погіршення погодних умов, необхідність забезпечення сталого пересування транспорту дорогами обласного центру, безперебійне електро – водо – теплозабезпечення житлових будинків і об’єктів соціально – культурної сфери, заступник міського голови сьогодні, 17 січня о 16.30 скликав засідання міської комісії техногенно – еко логічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За інформацією директора КП “Кіровоград – Універсал 2005” Віктора Панішка, розчистка транспортних магістралей Кіровограда розпочнеться орієнтовно о 22.00.

На вулиці обласного центру двома бригадами виїдуть одночасно 15 одиниць снігоочисної техніки. До цього, впродовж дня, спеціалісти підприємства посипали проїжджу частину доріг на підйомах і спусках, мостах, перехрестях протиожеледною сумішшю. Віктор Панішко повідомив, що палива і посипного матеріалу забезпечено у достатній кількості. Протягом дня у Кіровограді сталося чотири серйозних аварії на мережах водопостачання.

Як повідомила директор Кіровоградського ВКГ Валентина Давидчук, ремонтна бригада підприємства вже ліквідувала порив по вулиці Урицького. Масштабніші аварії на Героїв Сталінграда, Кавказьській та по провулку Фортечному.

Тут без зупинки працюють спеціалісти водоканалу, щоб відновити водопостачання. На жаль, довелося відключити від подачі питної води декілька вулиць приватного сектору на Масляниківці. Олександр Мосін звернув увагу керівників КП “Міськсвітло” та ТОВ “ЄТК” на посилення вітру і необхідність особливого контролю за лініями електропередач і тролейбусними тролями.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool