У Кіровограді було проведено 18 рейдових перевірок роботи громадського транспорту

Липень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

Управлінням розвитку транспорту та зв’язку протягом 1 півріччя 2012 року спільно з працівниками міської дружини, територіального управління Головавтотрансінспекції здійснено 18 рейдових перевірок на маршрутах міста та складено 25 актів.

Як повідомила сьогодні, 23 липня, під час наради першого заступника міського голови Василя Дзядуха з керівниками виконавчих органів міської ради начальник управління Ольга Гонтарь, за результатами перевірок перевізникам ПП «Укравтоінвест» (директор Найдич І.М.), ТОВ МАКБО-94» (директор Бориско В.М.), ПП «Паритет-Сервіс» (директор Бєлобородова М.В.), КТ «Автолегіон-Варванської Ю.В.» (Генеральний директор Собко А.В), ТОВ «Лайт» (директор Петренко С.С.) направлено 12 вимог щодо приведення у відповідність кількість транспортних засобів на маршрутах відповідно до укладених договорів.
Крім того, відзначила Ольга Гонтарь, в квітні 2012 року міською прокуратурою спільно з відповідними контролюючими органами – територіальним управлінням Головавтотрансінспекції, ДАІ, податковою інспекцією проведено ряд комплексних перевірок суб’єктів господарювання, що діють на ринку пасажирських перевезень міста. Під час перевірок перевірялися наявність та стан матеріально технічних баз перевізників, наявність та стан транспортних засобів, щоденний випуск та лінію та проходження медичного освідчення водіїв, забезпечення відповідною технічною документацією, що регламентує діяльність пасажирських перевезень, стан трудових відносин на підприємствах.
За результатами перевірок контролюючими органами складалися відповідні акти, приписи, та накладалися штрафні санкції.
З перевізниками, які грубо порушують умови укладених договорів, в квітні 2012 року було розірвані договори. Так, рішеннями виконавчого комітету від 17 квітня 2012 року № 297 та № 298 за систематичні порушення умов розірвані договори на перевезення пасажирів за міським автобусним маршрутом № 50 з ПП «Укравтоінвест» та за маршрутом № 118 з ТОВ «Лайт». Рішення виконавчого комітету перевізниками оскаржені в судовому порядку.

за матеріалами



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool