У Кіровограді будуть обговорювати агрострахування

Березень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1138 | Коментарі: 0

У четвер, 22-го березня у Конференц-залі заводу "Червона Зірка" (вул. Медведєва, 1) об 11.00 розпочнеться круглий стіл на тему «Якісне агрострахування в Україні за державної підтримки».

Круглий стіл щодо останніх новацій, які запроваджуються в агрострахову систему, організовує та проводить Проект Міжнародної фінансової корпорації (IFC, Група Світового банку) «Розвиток агрострахування в Україні» спільно із Національним прес-клубом «Українська перспектива».

Круглий стіл відбувається в рамках широкомасштабної весняної інформаційно-просвітницької кампанії, яку за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України проводить Проект IFC «Розвиток агрострахування в Україні». Вона охоплює 14 регіонів. До їх числа входять АР Крим, Запорізька, Херсонська, Кіровоградська, Черкаська, Донецька, Луганська, Сумська, Івано-Франківська, Житомирська, Полтавська, Тернопільська, Вінницька та Хмельницька області.
У рамках інформаційно-просвітницької кампанії здійснюються численні заходи. Очікується, що участь в них візьмуть понад 1 тис. представників обласних та районних управлінь агропромислового розвитку, сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, страхових компаній та комерційних банків.
Доповідачі: представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, обласного та районних управлінь агропромислового розвитку, страхових компаній, обласної дорадчої служби, ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», громадських об’єднань сільгоспвиробників, аграрії.
Питання до обговорення:
· підсумки перезимівлі озимих культур по Україні в цілому та в окремих її регіонах;
· основні положення та особливості нещодавно ухваленого Верховною Радою України закону «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою»;
· важливість запровадження на законодавчому рівні механізму державної підтримки в агрострахуванні
для подальшого розвитку вітчизняного страхового ринку та аграрної галузі;
· як страховики та сільгоспвиробники можуть реально скористатися перевагами субсидованого страхування;
· цінність нових стандартних страхових продуктів, які запускаються в роботу вже у поточному році.

До уваги журналістів!
За додатковою інформацією щодо проведення круглого столу просимо звертатися до:
Анни Горобцової, Кіровоградський прес-клуб: (099) 121 30 54, anna.gorobcova@gmail.com;
Олесі Жученко, Проект IFC «Розвиток агрострахування в Україні»:
(050) 386-80-18, ozhuchenko@ifc.org
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool