У Кіровограді будуть демонтовані вісім торговельних павільйонів

Травень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Міська влада продовжує наводити лад з розміщенням тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально–культурного призначення на території Кіровограда, повідомляє  сайт міськради.

Під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка відбулося засідання комісії з демонтажу таких незаконно встановлених споруд в обласному центрі.

Комісія вирішила демонтувати вісім торговельних павільйонів ППФ «ІНГУША» за адресами: вул. Лінія 10-а, 28; вул. Пацаєва (біля магазину «Джерельний»), вул. Короленка (біля зупинки «Льотна академія»), вул. Романа Шухевича (на зупинці міського транспорту «Аеропорт» в напрямку до центру міста), на розі вул. Соборної та Глінки (напроти магазину «Візит»), на розі вул. Шевченка та Великої Перспективної (біля магазину «Ятрань»), вул. Вокзальна (біля будинку № 66), вул. Євгена Маланюка (на зупинці міського транспорту в напрямку до центру міста). Розглянуто питання щодо демонтажу тимчасових споруд: по вул. Космонавта Попова (біля будинку № 26, корп. 2), вул. Набережній (біля мосту), ППФ «ІНГУША».

Члени комісій також дійшли згоди провести комісійне обстеження обставин встановлення МАФу по вул. Космонавта Попова (біля будинку № 26, корп. 2) та дозволили повернути власнику демонтований 10 березня 2016 року по вул. Преображенській (напроти дитячої обласної лікарні) павільйон «Хот-Дог» у зв’язку з відшкодуванням витрат на демонтаж.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool