У Кіровограді буде запроваджене поіменне голосування у міській раді

Січень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1343 | Коментарі: 0

Наступна сесія Кіровоградської міської ради може відбутися 23 лютого. Доручення розпочати підготовку третьої сесії дав управлінню апарату ради міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 25 січня.

Важливість третьої сесії визначена тим, що на ній мають прийматися галузеві програми соціально – економічного розвитку Кіровограда на 2016 рік.

- До 23 лютого буде запроваджене поіменне голосування у міській раді, доопрацьване відповідне програмне забезпечення, яке дасть змогу громаді знати, як голосує кожний депутат з того чи іншого питання, - відзначив Андрій Райкович. – А то анонімність дозволяє, наприклад, в силу політичних міркувань депутатам - директору школи чи завідуючому дитячим садочком не голосувати за бюджет, який спрямований, у першу чергу, на вирішення проблем у освітянській галузі. Нехай люди знають, які політичні сили підтримують розвиток міста, а які його з усіх сил гальмують.

Усі галузеві програми мають готуватися до розгляду на сесії у повній відповідності до чинного законодавства, поставив завдання очільник міста перед секретарем міської ради Володимиром Смірновим. Вони мають бути вчасно оприлюднені, пройти процедуру публічного обговорення, погодження на депутатських комісіях і мають бути максимально узгоджені на момент прийняття рішення депутатським корпусом

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool