У Кіровограді буде встановлена Стела Героїв

Липень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Вже четверо кіровоградських воїнів – героїв, що віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність своєї країни знайшли сві останній прихисток на Алеї Слави Рівнянського кладовища.

Тут, відповідно до прийнятого рішення міськвиконкому створено сектор почесних поховань померлих і загиблих військовослужбовців. Прощаючись із бійцями, секретар міської ради Іван Марковський пообіцяв, що на Алеї Слави обов’язково буде встановлена Стела Героїв, біля якої завжди будуть лежати квіти від кіровоградців. Над проектом такого меморіального комплексу працює головний архітектор міста Вадим Мездрін, який поділився попередньою інформацією, як саме виглядатиме майбутня Стела Героїв.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool