У Кіровограді буде тимчасово перекритий рух транспорту

Липень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1256 | Коментарі: 0

У зв’язку з необхідністю проведення земляних робіт по прокладанню газопроводу виконавчий комітет Кіровоградської міської ради дозволив тимчасово перекрити рух автотранспорту по вулиці Пашутінській на ділянці від вул. Тимірязєва до вул. Дзержинського 28 липня 2014 року з 08.00 до 23.00.

Рух автотранспорту на час проведення робіт буде спрямований прилеглими вулицями.
Своїм рішенням виконком зобов’язав ПАТ «Піраміс»:
до початку робіт встановити необхідну кількість дорожніх знаків за схемою, погодженою з відділенням ДАІ з обслуговування м. Кіровограда УМВС України в Кіровоградській області, та демонтувати їх після завершення робіт на проїжджій частині вулиці та тротуарі;
інформувати територіальну громаду міста та зацікавлених перевізників про тимчасове перекриття руху через засоби масової інформації згідно з пунктом 1 даного рішення та пунктом 1.5 Правил дорожнього руху;
виконати роботи в термін, зазначений у пункті 1 даного рішення, в двотижневий термін відновити асфальтне покриття в місцях розриття та пошкодження проїжджої частини та тротуарів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool