У Кіровограді буде створена народна дружина

Липень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради своїм рішенням узгодив Статут громадського формування з охорони громадського порядку «Кіровоградська народна дружина».

Як повідомив під час засідання виконкому один із засновників громадського формування депутат міської ради Олександр Горбунов, Кіровоградська народна дружина створюється як громадське об’єднання на добровільних засадах з метою сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади у запобіганні та припиненні адміністративних порушень і злочинів, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів сусупільства і держави від протиправних посягань, а також у рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій. Ініціатором створення «Народної дружини», відзначив Олександр Горбунов, є народний депутат Станіслав Березкін. Він запропонував створювати народні дружини (санітарні і робітничі) на базі підприємств, висловив готовність надати фінансову підтримку для їх діяльності, забезпечення засобами захисту, транспортом тощо.
Своїм рішенням виконком доручив сектору з питань запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами, в межах повноважень, визначених законодавством для органів місцевого самоврядування, після державної реєстрації юридичної особи – громадського формування з охорони громадського порядку «Кіровоградська народна дружина» забезпечити координацію та контроль за його діяльністю а громадське формування зобов’язав щокварталу надавати до інформацію про результати своєї роботи. У той же час, члени виконкому відклали розгляд іншого аналогічного проекту рішення про узгодження Статуту громадської організації “Громадське формування з охорони громадського порядку “Громадянський союз Кіровоградщини” на наступне засідання через відсутність відповідальної особи, яка могла б пояснити засади діяльності новоствореної організації

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool