У Кіровограді буде створена мережа соціальних магазинів

Грудень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1824 | Коментарі: 0

У Кіровограді триває реалізація проекту створення соціальних магазинів для мешканців обласного центру. Відкриття мережі таких магазинів було однією з ключових позицій передвиборчої програми міського голови Андрія Райковича.

Передбачається, що спочатку це будуть окремі відділи у магазинах "Ятрань", де буде представлений широкий асортимент товарів продовольчої групи кіровоградських виробників. Cтартує проект 20 грудня, всього у Кіровограді передбачається відкриття п’яти соціальних магазинів.

Саме ці питання обговорили сьогодні, 11 грудня, на спільній нараді з місцевими виробниками начальники управлінь економіки та сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Олена Осауленко та Наталія Бабенко.

Кировоград: работники ТЕЦ позвали на помощь мэра города (видео)

Представники бізнесу відгукнулися на пропозицію міського голови. У нараді взяли участь керівники таких підприємств, як товариства з обмеженою відповідальністю "Кіровоградхліб 2014", "Кондгруп", "М’ясний стандарт", "КСС", "Кіровоградпродсервіс", "Прод-Інвест", ДП "Кіровоградський КХП №2" та інші. Виробники висловили готовність представити такі групи товарі, як хлібобулочні, кондитерські, м’ясні та ковбасні вироби, паштети з печінки, печиво, борошно, вівсянку та мюслі, маргарини та ще багато чого іншого.

Також на нараді обговорили і питання щодо формування інвестиційної стратегії, проведення інвентаризації земель та приміщень, які не задіяні у виробництві, щоб сформувати певний інвестиційний пакет та залучити у місцеву економіку нові виробничі проекти. Учасники наради висловили власне бачення залучення інвестицій у наше місто, а їм було запропоновано різноманітні варіанти співпраці з міською владою та повне сприяння у цьому напрямку.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool