У Кіровограді буде розроблена програма допомоги учасникам АТО та членам їх родин

Липень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада на своєму другому засіданні 39 сесії підтримала запит депутата Павла Топчія щодо розробки проекту рішення міської ради «Про встановлення допомоги мешканцям міста Кіровограда – учасникам АТО та членам їх сімей».

Павло Топчій, відзначаючи, що міською радою вживаються всі можливі заходи щодо надання допомоги Українській армії, вважає надзвичайно актуальними підготовку та прийняття рішення, яке б дозволило підвищити рівень соціального захисту мешканців міста Кіровограда, що захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали та беруть участь в антитерористичній операції та членів їх сімей.
На думку Павла Топчія, таким рішенням слід визначити конкретний розмір грошової допомоги, в залежності від ступеня тяжкості тілесних ушкоджень, отриманих учасниками АТО, а також визначити порядок її надання. Також, переконаний депутат, у проекті рішення необхідно передбачити порядок надання житла та земельних ділянок кіровоградцям – учасникам АТО.
Обов´язково необхідно при цьому розповсюдити дію такого рішення на тих кіровоградців – учасників АТО, які до моменту прийняття цього рішення загинули або отримали поранення, наголосив Павло Топчій.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool