У Кіровограді буде розпочато попередній продаж квитків

Серпень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1457 | Коментарі: 0

З вівторка, 18 серпня, буде розпочато попередній продаж квитків на матч 1/16 фіналу Кубка України «Зірка» – «Карпати» (Львів).

Враховуючи велику зацікавленість вболівальників кубковим поєдинком з львівськими «Карпатами», футбольний клуб «Зірка» організував попередній продаж квитків на цей поєдинок. Клуб з розумінням поставився до побажань любителів футболу, тож ціна на квиток залишається стандартною – 15 гривень.

Всі бажаючі можуть придбати квиток на стадіоні «Зірка» (вул. Гагаріна, 1а) (пост охорони адміністративного приміщення стадіону).

Кіровоградщина: на ставку виявлено загиблого чоловіка

Нагадаємо, що матч 1/16 фіналу Кубка України «Зірка» – «Карпати» (Львів) відбудеться 22 серпня 2015 року о 16:00 на стадіоні «Зірка».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool