У Кіровограді борються зі стихійною торгівлею

Квітень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Із настанням потепління, вже другий тиждень поспіль, в обласному центрі тривають рейди по боротьбі зі стихійною торгівлею за участі дільничних інспекторів Кіровоградського міськвідділу міліції, спеціалістів управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення і спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради, а також працівників санепідемстанції та міських дружинників.

Дільничні інспектори міліції проводять з «продавцями» роз’яснювальну роботу та закликають їх здійснювати реалізацію продукції у спеціально відведених для цього місцях.
Також правоохоронці вживають стосовно порушників заходів адміністративного впливу. Наразі вже складено більше 10 адміністративних протоколів.
Громадяни мають розуміти, що, розміщуючи продукти харчування просто на землі та асфальті, вони порушують санітарні норми зберігання та реалізації продукції. У результаті таких дій можуть серйозно постраждати жителі міста, які необачно купують неякісний товар.
Варто зазначити, що згідно зі ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення – торгівля з рук у невстановлених місцях карається накладенням штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.
За торгівлю з рук у невстановлених місцях промисловими товарами громадянам загрожує штраф від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.
Робота у даному напрямку триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool