У Кіровограді Андрій Райкович провів виїзну апаратну нараду

Березень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Незабаром у Кіровограді стартує місячник із генерального прибирання міста. Проте погода дозволяє братись за цю роботу невідкладно вже зараз.

На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час виїзної апаратної наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 14 березня.
Аби робота була більш ефективною, порадив розбити територію міста на зони відповідальності.
- Я пропоную поділити місто на сектори, і закріпити за ними відповідальних, та визначити графік прибирання, - наголосив Андрій Райкович. -

Секторальну розбивку необхідно оприлюднити, аби всі знали, і могли переконатись особисто – виконана робота, чи ні. А якщо не виконана – то хто за це відповідає.
Карту із секторами мають створити вже незабаром спеціалісти головного управління ЖКГ.

Ще одне важливе завдання, яке поставив перед комунальниками очільник міста – організація у Кіровограді сортування і первинної переробки сміття. Нині на міському сміттєзвалищі вже практично закінчилося місце. А стан полігону - загрожує санітарній безпеці Кіровограда.

- Сортування сміття, яке обіцяють орендарі сміттєзвалища – це добре, але ми маємо всерйоз зайнятися первинною переробкою сміття. У цьому році це питання має бути під особливим контролем. Якщо орендарі сміттєзвалища нас не почують і не візьмуться за вирішення цієї наболілої проблеми, - включимо механізм конкуренції.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool