У Кіровограді 80 випускників відомчого навчального закладу отримали дипломи про вищу освіту

Квітень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

8 квітня з нагоди цьогорічного випуску слухачів у Кіровоградському відділенні навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ відбулися урочистості.

Вітання на адресу випускників надійшли телеграмою від ректора НАВС генерал-майора міліції Володимира Чернєя. Із закінченням навчання особисто випускників привітали і представники керівництва УМВС в області.
Т.в.о. заступника начальника Управління підполковник міліції Сергій Ушинський, звертаючись до присутніх, побажав успіхів та нових здобутків у роботі. Також наголосив на критеріях фахової підготовки працівників міліції, зважаючи на процес реформи ОВС.
- Правоохоронна система України проходить реформування. Відповідно до світових і європейських стандартів, вимоги до кваліфікації працівників органів внутрішніх справ також зростають. Бажаю вам гідно продовжити службу, застосовуючи набутті знання в щоденній практичній діяльності, - зазначив Сергій Сергійович.
Начальник Кіровоградського відділення вишу полковник міліції Володимир Дубівка також звернувся до випускників з напутніми словами і побажав правоохоронцям постійно підвищувати власний професійний рівень.
- Вітаю вас з успішним завершенням навчання. Закликаю не зупинятися на досягнутому і надалі поглиблювати свої знання, допомагати у цьому колегам, - побажав Володимир Володимирович.
Урочиста мить, на яку з нетерпінням чекали усі присутні, закінчилася врученням випускникам дипломів бакалавра Національної академії внутрішніх справ.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool