У Кіровограді 707 родин знаходяться під супроводом

Лютий 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

В приміщенні Кіровоградської міської ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Дьячука відбулося засідання дорадчого органу по роботі із сім’ями/особами, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Виступаючи перед присутніми, начальник відділу соціальної роботи Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вадим Нікітін зазначив, що на сьогоднішній день в місті Кіровограді налічується 707 сімей, які перебувають на обліку міського центру, здійснюється соціальний супровід 129 сімей зазначеної категорії. Протягом 2012 року спеціалістами та фахівцями із соціальної роботи Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надано 27688 індивідуальних послуг різного соціального спрямування 6101 особі, проведено 649 групових заходів, якими охоплено 13648 осіб різних категорій населення: діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, опікуни (піклувальники), прийомні батьки та батьки-вихователі, учнівська та студентська молодь, особи, засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі тощо, особи, які звільнилися з виправних та виховних колоній, сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, жінки, які мали намір відмовитись від новонародженої дитини, діти та молодь з функціональними обмеженнями, особи, які страждають на наркотичну залежність. Завдяки зусиллям спеціалістів Центру 22 родини зняті з соціального супроводу у зв’язку з вирішенням проблем, які спричинили складні життєві обставини. Розглядаючи особові справи сімей, які потребують допомоги, спеціалісти та фахівці із соціальної роботи ознайомили учасників засідання з конкретними ситуаціями, які склалися у родинах.

Так, спеціаліст Центру Інна Дьяченко розповіла про багатодітну родину в якій п’ятеро дітей разом з батьками проживають на 16 кв.м. та ще й один з хлопчиків з дитинства дуже хворіє. Родина просить допомоги в дозволі на добудову балкона та визнанні інвалідності хлопчика. Уважно вислухавши громадянку К. дорадчим органом було прийняте рішення звернутися із клопотанням в дитячу поліклініку для більш уважного огляду дитини та до виконавчого комітету Кіровоградської міської ради аби, як виключення, родина отримала право на добудову балкона, попередньо підготувавши документи згідно чинного законодавства. На засіданні були заслухані та прийняті конкретні рішення згідно допомоги ще сімом родинам. Всіх їх та ще двадцять родин буде взято під соціальний супровід Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool