У Кіровоград продовжують прибувати вимушені переселенці з Донеччини

Лютий 24, 2015 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Наразі на території Кіровоградської області проживає понад 9 тисяч переселенців з району проведення АТО. Люди продовжують приїжджати, оскільки напруга на Сході не спадає.

21 лютого до Кіровограда прибули жителі Донецької області, які змушені були покинути територію бойових дій. Родина з шести чоловік діставалася до Кіровограда через Харків. На залізничному вокзалі людей зустріли рятувальники та перш за все надали психологічну допомогу дітям, яких у сім’ї двоє. Дорослі отримали дорожні карти та контакти необхідних служб. Люди завчасно визначилися, що проживатимуть у с.Диківка Знам’янського району, оскільки раніше туди вже переїхали їх родичі. Тож, з обласного центру вони поїхали до Знам’янки, де їх зустріли представники міськрайонного відділу Управління ДСНС та доправили до тимчасового помешкання – приватного будинку в цьому селі. Найближчим часом сім’я планує оформити необхідні документи та влаштовувати побут на Кіровоградщині.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool