У Кіровограді знову оголошено День жалоби

Серпень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1605 | Коментарі: 2

У понеділок, 18 серпня, Кіровоград прощатиметься зі своїми синами, воїнами загону спеціального призначення, які загинули смертю хоробрих за свободу і незалежність рідної країни.

Кіровоградці проводять в останню путь старшого розвідника солдата Максима Васильовича Бендерова (1990 р.н.), командира відділення молодшого сержанта Каравайського Богдана Ігоровича (1990 р.н.), розвідника – кулеметника солдата Маркова Івана Анатолійовича (1993 р.н.).
Громадянська панахида розпочнеться о 9.00 на Театральній площі обласного центру. 18 серпня оголошуються у Кіровограді Днем жалоби. Цього дня у місті будуть приспущені державні прапори та сказовані заходи розважального характеру. Міська рада звертається до керівників підприємств, установ та організацій не включати у скорботний день гучну музику.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool