У кінці травня у с. Новий Стародуб планують завершити будівництво футбольного майданчика

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

Відповідно до урядової програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у селі Новий Стародуб за кошти держбюджету та співфінансування з місцевих бюджетів здійснюється реконструкція спортивного майданчика для міні-футболу із штучним покриттям. На реалізацію проекту буде профінансовано біля 1,5 млн.грн. 

Голова райдержадміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара і керівник комунального закладу «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Григорій Москалець проінспектували хід будівельних робіт на об'єкті.

Наразі будівельники вже майже завершили підготовчі роботи з улаштування основи футбольного поля із щебеню, змонтували бортові камені та розпочали монтаж огорожі.

До реалізації проекту в с.Новий Стародуб долучилося і базове господарство Новостародубської сільської ради – ПСП «Зарічне», керівники якого допоможуть встановити освітлення на території футбольного поля.
Голова Петрівської РДА Сергій Завалій відзначив: «Майданчик розташований на території місцевої школи і стане прекрасним місцем для занять фізичною культурою та спортом».

Представники підрядної організації пообіцяли завершити роботи по облаштуванню спортивного майданчика для міні-футболу в селі Новий Стародуб до кінця травня.

офіційний веб-сайт Петрівської РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool