У І півріччі 2012 року платникам податків Кіровоградщини відшкодовано 206,8 млн.грн. податку на додану вартість

Липень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

У І півріччі 2012 року підприємства області задекларували до відшкодування з бюджету 235,0 млн.грн. податку на додану вартість, в т.ч. 83,7 % або 185,6 млн.грн. заявлено до відшкодування підприємствами – експортерами. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

 Відшкодовано таким платникам 206,8 млн.грн., що на 3,7 % або на 6,5 млн.грн. більше ніж за 6 місяців 2011 року.

В автоматичному режимі платникам ПДВ повернуто 157,3 млн.грн., що в 3,4 рази або на 111,5 млн.грн. більше ніж за січень-червень 2011 року. Таке відшкодування отримали сім суб’єктів господарювання області, які працюють в галузях машинобудування, харчової промисловості, транспортних перевезень, а саме – ПРАТ „Гідросила АПМ", ПАТ „Гідросила", ПРАТ „Торговий дім „Гідросила" та ПП „ТД "Креатив-розлив", МААК „Урга", ТОВ „Коріда Тех” та ПАТ „Червона зірка”.

„Питання відшкодування ПДВ знаходиться під особливим контролем, оскільки деякі платники податків, застосовуючи різні схеми прагнуть отримати його незаконним шляхом. З початку нинішнього року кіровоградські податківці упередили безпідставне відшкодування 9,6 млн. грн. податку на додану вартість” – зазначив голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool