У ході місячника залізничники перевірили 143 приміських поїзда

Травень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Служба приміських пасажирських перевезень регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» відзвітувала про завершення Місячника по підвищенню доходів від перевезення пасажирів у приміському сполученні.

Головним досягненням роботи фахівців залізниці за цей місяць стало перевиконання встановленого плану виручки на 1,3% – виконання становило понад 4,9 млн. грн., що на 12,6% більше минулорічного показника. Разом з цим, слід відзначити роботу провідників служби приміських пасажирських перевезень філії, які перевиконали план на 1,3%, а в порівнянні з минулим роком – на 15,4%.

Зазначимо, що загалом з 1 по 30 квітня 2016 року було проведено 77 перевірок, під час яких перевірено 143 поїзди приміського сполучення.

Це дозволило відстежити збільшення виручки від продажу проїзних документів пасажирам у поїздах на 3,9%.
Крім того, за період Місячника посадковими бригадами вокзалів та станцій вилучено понад 1,2 тис. недійсних квитків та лише один підроблений квиток.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool