У головного рятівника Кіровоградщини ювілей

Листопад 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1517 | Коментарі: 0

9 листопада начальник управління МНС України в Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак відзначає своє 45-річчя.

Шановний Вікторе Васильовичу!

Прийміть щиросердні, сповнені людської шани і поваги, привітання з нагоди свята. Багато років Ви присвятили благородній справі – служінню Батьківщини, пройшовши славний шлях від лейтенанта до генерала. Високий авторитет і визнання Ви завоювали завдяки глибокому знанню справи, організаторському таланту, високій працездатності. Багатий досвід, широкий кругозір та властиве Вам прагнення реалізувати принципи добра викликають повагу у колег. Всі, хто працює з Вами пліч-о-пліч, відзначають керівну вимогливість, вміння чітко ставити завдання, вказуючи найоптимальніші шляхи їх вирішення, і водночас здатність розуміти колег, їхні потреби і проблеми. Ваша принциповість відома усім і викликає глибоку шану, а послідовна, наполеглива праця і всебічна підтримка сприяють розвитку нашого управління на сучасному рівні і створенню позитивного іміджу служби МНС не лише в області, а й в державі. Як результат - саме колектив, очолюваний Вами, отримав високі оцінки діяльності від Міністра МНС України (Перехідний вимпел “За кращу організацію служби серед територіальних органів управління”) та очільників області (Почесну відзнаку Кіровоградської області “Честь і слава Кіровоградщини”).
Бажаємо Вам нових здобутків, незгасної енергії у повсякденній, відповідальній діяльності на благо українського народу. А Ваша життєлюбність, організаторський талант, відданість справі і високий професіоналізм хай і надалі плідно слугують МНС та нашій державі.
Міцного Вам здоров’я, щастя, добра і благополуччя. Хай здійсняться всі Ваші мрії та сподівання.

З повагою колективи управління МНС України та управління Держтехногенбезпеки в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool