У Голованівському районі відбулось відпрацювання місцевої водойми (ФОТО)

Серпень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Щоб поширити знання про правила поведінки на воді серед максимальної кількості громадян, рятувальники Кіровоградської області постійно відвідують місця масового відпочинку людей на водоймах.

Так, 14 серпня відпрацювання місцевої водойми відбулось у Голованівському районі, де рятувальники поспілкувались із громадянами щодо того, як запобігти нещасним випадкам на воді. Зокрема громадяни почули статистику сумних подій на водоймах та послухали поради, які допоможуть зберегти здоров’я та життя собі і тим, хто потрапив у біду.

Особливо просили рятувальники не ризикувати рибалити та плавати напідпитку, адже алкоголь притупляє відчуття небезпеки та штовхає на ризиковані вчинки. Не варто також запливати на велику глибину без належної підготовки та не попередивши про свої наміри найближче оточення. Також у незнайомому місці є ризик травмуватись об підводне каміння, застрягти у водоростях та не змогти вибратись самостійно, тому варто уникати купання у неперевірених водоймах. Крім того, не завадить кожному знати та вміти надавати першу домедичну допомогу постраждалим на воді. Та найбільшої уваги потребують діти – достатньо миті, щоб втратити дитину.

Для кращого засвоєння важливих правил поведінки на воді рятувальники роздали громадянам тематичні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області

Щоб поширити знання про правила поведінки на воді серед максимальної кількості громадян, рятувальники Кіровоградської області постійно відвідують місця масового відпочинку людей на водоймах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool