У Голованівському районі реалізовано регіональну складову проекту "Доступне житло" (ФОТО)

Травень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1963 | Коментарі: 0

Вчора голова облдержадміністрації Сергій Ларін під час робочої поїздки до Голованівського району взяв участь в урочистій церемонії введення в експлуатацію багатоквартирного будинку в Побузькому.

Зведення цього будинку розпочалось іще 20 років тому. У 1994 році роботи були призупинені і це при тому, що готовність даного об’єкту становила 80% - нарешті за спільної роботи влади і місцевого соціально відповідального бізнесу будинок готовий до експлуатації. Окрім стандартних зовнішніх і внутрішніх будівельних робіт будинок обладнано інженерними комунікаціями та здійснено заходи з енергозбереження. 47 квартир чекають на своїх жителів, стати якими мають можливість працівники Побузького феронікелевого комбінату і ТОВ "Метсервісгруп". Адже в першу чергу житлом забезпечуватимуться молоді спеціалісти цих підприємств, що є ключовими не лише для Побузького, а й в цілому для району.
Під час урочистої церемонії введення в експлуатацію нового будинку голова облдержадміністрації привітав жителів Побузького із цією важливою і небуденною подією для селища.
Керівник області не приховував той факт, що нині будується замало житла. Але він підкреслив, що ситуація повинна кардинально змінитися на краще завдяки ініційованій Президентом України програми "Доступне житло", в рамках реалізації якої держава допомагатиме людям у придбанні власного помешкання. Що ж стосується Побузького, тут уже є власний досвід, як реалізувати на місцевому рівні проект на кшталт "Доступного житла".
Разом із Сергієм Ларіним жителів Побузького зі святом привітали генеральний директор ТОВ "Побузький феронікелевий комбінат" Дмитро
Бурцев і депутат обласної ради, засновник благодійного фонду "Відродження покоління", генеральний директор ТОВ "Метсервісгруп" Віталій Грушевський.
Віталій Грушевський зауважив, що реалізація подібного проекту була можлива лише завдяки спільним зусиллям як влади, так і місцевого бізнесу. І додав, що Сергієві Ларіну вдалося сформувати команду не конкурентів, а однодумців, які працюють заради спільного результату.
Перерізавши червону стрічку, поважні гості свята разом із місцевими жителями оглянули будинок, після чого вручили ордери на квартири двом щасливчикам.
Опісля голова облдержадміністрації поспілкувався із місцевими жителями. Разом зі словами подяки жителі Побузького висловили керівникові області і низку скарг. Зокрема, людей турбують транспортні проблеми, і якщо вплинути на рішення керівництва "Української залізниці" щодо скорочення певних потягів, які курсували через Побузьке, обласній владі буде досить складно, то вирішення питання із автобусними перевезеннями не становить великої проблеми. Сергій Ларін доручив організувати підвезення людей до найближчої зупинки, де вони зможуть пересісти до автобуса, який курсує між Гайвороном і Кіровоградом.
Після урочистостей у Побузькому Сергій Ларін оглянув потужності виробництва ТОВ "Метсервісгруп", що знаходиться неподалік селища. Підприємство спеціалізується на виготовленні поліпропіленової тканини різної ширини та щільності, що використовується для формування мішків - біг-бег різної вантажопідйомності - від однієї до двох тонн.

У Голованівському районі реалізовано регіональну складову проекту "Доступне житло" (ФОТО)

У Голованівському районі реалізовано регіональну складову проекту "Доступне житло" (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool