У Гайворонському районі відбувся рейд

Серпень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1611 | Коментарі: 0

З метою посилення роботи щодо попередження пожеж та інших надзвичайних подій фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області щодня проводять просвітницькі заходи серед населення стосовно розповсюдження знань з безпеки життєдіяльності у побуті, під час відпочинку в лісі та біля водойм.

Працівники Служби порятунку відвідують місця масового відпочинку громадян біля водойм та разом з лісниками та поліцейськими здійснюють рейдові перевірки у лісах.

Так, 21 серпня відповідні роз’яснювальні заходи були проведені рятувальниками Гайворонського району, які охопили просвітницькою діяльністю житловий сектор, місцеві водойми та лісовий масив.

Зокрема рятувальники намагались донести до свідомості людей, що лише спільними зусиллями та відповідальністю кожного можна запобігти пожежам та іншим надзвичайним подіям, які виникають, здебільшого, через нехтування простими правилами безпеки у повсякденному житті. Варто лише бути повсякчас уважними та небайдужими до себе та навколишнього світу, вчасно вживати попереджувальних заходів, щоб уникнути пожеж вдома, не допускати вогню в екосистемі, з повагою ставитись до лісового фонду країни, не легковажити правилами безпеки на воді, знати, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, та постійно проводити з дітьми профілактичні бесіди.

Усі, з ким спілкувались рятувальники Гайворонського району, отримали листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool