У двох територіальних органах поліції Кіровоградщини представили нових керівників

Січень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Знам’янський відділ очолив підполковник поліції Ігор Прохніцький, тимчасово виконуючим обов’язки начальника Кіровоградського районного відділення призначено майора поліції Віталія Ноженка.

Представлення відбулися за участі особового складу підрозділів, представників судових і правоохоронних структур, міського та районного керівництва.

Робочу нараду у Знам’янці провів заступник начальника поліції області Дмитро Ткачонок. Побажав новому керівнику успіхів у роботі, налагодження подальшої співпраці з громадськістю, органами місцевого самоврядування, колегами з силових відомств.
Присутні привітали Ігоря Прохніцького з призначенням на посаду і висловили сподівання на активну та плідну взаємодію у щоденній діяльності.

Також під час заходу від імені керівництва обласного главку Дмитро Георгійович вручив Подяки міському голові Сергію Філіпенку та голові райдержадміністрації Олександру Лукашову за співпрацю і надання дієвої допомоги у роботі поліцейських.

Цього ж дня начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан представив колективу Кіровоградського районного відділення поліції т.в.о. начальника підрозділу Віталія Ноженка та виконуючого обов’язки заступника начальника відділення – майора поліції Валерія Паливоду.

Звертаючись до новопризначених керівників та особового складу Андрій Григорович побажав, аби їх колектив діяв злагоджено і результативно, мав підтримку та сприяння у роботі як від населення, так і від представників органів місцевої влади.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool