У ДТП в Олександрівці травмовано 3 дітей (ФОТО)

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1802 | Коментарі: 0

Безпека дітей – завдання дорослих!

Аварії відбуваються щодня. Руйнуються долі, гинуть люди. Дорослі самі відповідають за свої вчинки та дії. Коли ж під колеса автомобіля потрапляє дитина – це страшне лихо. Чи буде дитинство наших нащадків щасливим в основному залежить від дорослих, і ми повинні зробити все, аби ніщо його не затьмарило. Для цього потрібно лише бажання та звісно любов до дітей. Прикро, але з початку року за участю дітей сталося вже 12 ДТП в яких 15 дітей травмовано, а 1 – загинула. В 6 аваріях з вини водіїв 9 дітей були травмовані та загинула 1 дитина.

Як приклад, в аварії яка нещодавно мала місце поблизу смт. Олександрівка Кіровоградської області постраждало одразу 3 дитини 1999 та 2000 років народження. Того дня четверо друзів в доброму настрої поверталися з річки додому. Їдучи на велосипедах по узбіччю дороги один за одним не всі хлопчики встигли помітити, що водій автомобіля «Нісан», який рухався назустріч, не врахував дорожньої обстановки та не дотримавшись інтервалу здійснив на них наїзд. Уникнути біди вдалося лише хлопчику який їхав першим. Він пояснив, що побачивши автомобіль який рухається на нього встиг скерувати велосипед у рів, автомобіль зачепив лише заднє колесо велосипеда, а хлопчина залишився неушкодженим. Троє дітей, які їхали позаду, в результаті зіткнення з автомобілем отримали тяжкі тілесні ушкодження та були доставлені до хірургічного та реанімаційного відділень Олександрівської ЦРЛ.

Державтоінспекція області звертається до водіїв! Нещодавно у школах розпочалися канікули, та й сезон літніх відпусток не за горами. Будьте уважними та обережними за кермом, не забувайте, що на вулицях побільшало дітей, а також відповідально ставтесь до перевезення малечі у транспортному засобі. Перевозячи маленьких пасажирів, дотримуйтесь Правил дорожнього руху і не забувайте про те, що дитина, перебуваючи в автомобілі, потребує додаткового захисту. Водіям транспортних засобів необхідно також підвищити увагу до маленьких пішоходів. Пам’ятайте: поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною. Тож будьте особливо уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей.

У ДТП в Олександрівці травмовано 3 дітей (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool