У ДТП на Кіровоградщині загинув 26-річний юнак

Березень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

4 березня близько 7:10 год у Знам’янському районі на автодорозі Стрій – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка водій автомобіля Форд Транзит 1988 року народження, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем МАЗ, під керуванням водія 1978 року народження, який рухався у зустрічному напряму.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали два пасажири автомобіля Форд Транзит. Жителька м.Олександрії 1979 року народження отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Знам’янської ЦРЛ. Життя другого пасажира 1987 року народження, на жаль, врятувати не вдалося, молодий чоловік помер по дорозі в лікарню.
Державтоінспекція вкотре звертається до всіх учасників дорожнього руху! Будьте взаємоввічливими на дорогах! Не наражайте власні життя та здоров’я, а також оточуючих на небезпеку!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool