У Долинському районі перевірили стан пожежної та техногенної безпеки центральної районної лікарні

Квітень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

Пожежна безпека лікувальних установ повинна забезпечуватися шляхом проведення організаційних, технічних та ціло¬го ряду інших заходів, спрямованих на попередження пожеж, забезпечення безпеки людей, зниження можливих майнових витрат і зменшення негативних екологічних наслідків у разі їх виникнення, створення умов для швидкого виклику пожежних під¬розділів та успішного гасіння пожеж.

Так, керівник підприємства повинен визначити обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, призначити відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання і експлуатацію технічних засобів протипожежного захисту.

Обов’язки щодо забезпечення пожежної безпеки, утримання та експлуатації засобів протипожежного захисту мають бути відображені у відповідних посадових доку¬ментах (функціональних обов’язках, інструкціях, положеннях тощо). Крім того, у лікувальних закладах повинен дотримуватись протипожежний режим праці та виконаний повний комплекс протипожежних заходів, що включає протипожежне обладнання та відповідну документацію.

Саме усі ці складові системи протипожежного та техногенного захисту Долинської центральної районної лікарні було перевірено 23 квітня інспекторським складом 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська. По завершенню перевірки буде складено акт та оприлюднено на сайті Управління ДСНС в області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool